Азіатські гриби Єринги — смачні гриби із приємною текстурою, чимось схожою на м'ясо чи птицю. У них концентрований білковий смак, досить специфічний, що виводить еринги з універсального розряду.Mar 10, 2020
Гід з азіатських грибів
- Шіїтаке Гриб шиїтаке – найяскравіший представник азіатських грибів, який раніше постачався лише до імператорського столу. …
- Енокі Цей виходець з Японії росте взимку під снігом на пнях дерев і має ніжний, свіжий смак і хрусткі м'якоті. …
- Майтаки …
- Муер …
- Ін'єр
Sep 15, 2019
Еноки використовуються в корейській, китайській та японській кухнях. У Тайланді гриби еноки додають у салати зі свіжих овочів. У Росії їх можна купити в магазині, але це будуть штучно вирощені еноки білого кольору.
Шіїтаке (Хед Хом, เห็ดหอม) Як водиться у китайців, Шиїтаке вважається не тільки їжею, але і цілющим омолоджуючим зіллям. За межами місць зростання шиїтаке продаються в сушеному вигляді. Для приведення таких грибів у бойову готовність їх потрібно ненадовго замочити у холодній воді.